«Місцеві вибори покажуть реальний рейтинг провладної партії», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 12.09.2020
Вибори у жовтні стануть кінцем епохи грандіозного обману – «зеленої» влади.

На цьому наголосив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко у прямому ефірі каналу «112 Україна».

– Найбільшою загрозою для місцевого самоврядування є центральна влада – наш президент і так звана монобільшість. Саме ці люди своїми деструктивними діями руйнують Україну, знищують самодостатні громади. У кінцевому результаті місцеві вибори стануть міткою попередження на вихід, бо наступними будуть дочасні парламентські,  зазначив Михайло Головко. – Я переконаний, що будуть спроби зірвати вибори з боку «слуг народу». Влада розуміє, що після такого реверансу втратить повноту і їх викинуть з парламенту геть.

Свободівець пояснив, що мета «слуг» наразі – побудувати повну вертикаль влади, аби взяти під контроль місцеві бюджети, розподіл землі тощо.

– «Слуги народу» зробили заміри і побачили, що мають дуже низький рівень підтримки серед людей у віці понад 50 років. Саме тому вони накручують статистику з коронавірусом, щоб залякати громадян й зменшити явку на виборчих дільницях, а також зробити ставку на своїх молодих прихильників. Окрім цього, ми бачимо, що міста, які сьогодні є найбільш опозиційними до чинної влади, внесені в «червону зону». Мабуть, невипадково. Неконституційно ділити людей за якимось ознаками,  підкреслив Михайло Головко.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.