"Зеленський – найбільший обман та розчарування українців", – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 08.09.2020
Жоден політик не втрачав так стрімко рейтинг як чинний президент Володимир Зеленський.

На цьому наголосивнародний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко у ефірі каналу«Прямий».

–У людей зараз відбувається часткове прозріння. Вони голосували за актора, за президента Голобородька, який відкритий та щирий, а зараз бачать зовсім іншу постать. Це – тотальне розчарування, адже обіцяли нові обличчя, порядних людей.Шквал негативу і хаосу шокує. Як політик я багато їжджу і спілкуюся з людьми, добре відчуваю їхнє обурення, настрої та симпатії. Суспільство дасть свою оцінку чинній владі на місцевих виборах. Хоч не факт, що вони відбудуться, бо «слуги» розглядають різні сценарії. Вони розуміють, що немає з чим йти до людей. За рік часу весь рейтинг розгубили, влада неспроможна ні на що. Українці розчаровані.Вони думали, що Зеленський не політик, а з іншого тіста зліплений і прийде та змінить все, а побачили фіско. Це команда непрофесіоналів, вони припускаються грубих помилок, дескридитують себе в парламенті, ухвалюють антидержавні рішення. Замість обіцяного покращення життя нам дали казино, кажуть: «йдіть програвати останнє», –зазначив Михайло Головко.

Свободівець підкреслив,що «епоха бідності» так і не завершилася, а ще більше поглибилася.

– На 277 гривень підняти мінімалку? І це сьогодні, коли реальний споживчий кошик для того, щоб вижити, вартує понад 5 тисяч гривень. Перепрошую, то це вважають досягненням? І кричать, щоб повернути зарплати чиновникам, бо вони не можуть вижити на 47 тисяч гривень. Мені соромно за таку владу»! – резюмував Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.