Віктор Генсерук: «З 1 вересня тернопільські школярі мають їздити до школи на окремих шкільних автобусах»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 26.08.2020

Тернопільські учні в період карантину мають їздити до школи на окремих шкільних автобусах. Це забезпечить комфортні та безпечні умови перевезення школярів, а також знизить ризик захворювання дітей на коронавірус.

Джерело. Про це йдеться у депутатському запиті депутата міської ради Тернополя з фракції «Порядок. Відповідальність. Справедливість» Віктора Генсерука.

Дослівно. «Враховуючи постанову головного санітарного лікаря України «Про затвердження тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», кількість пасажирів не може бути більшою від кількості сидячих місць. З початком навчального року це призведе до нестачі сидячих місць для тернопільських школярів», – написав депутат міської ради.

За його словами, є реальна проблема для дітей дістатися до шкіл у центрі Тернополя.

«Тому вкрай важливо організувати шкільний громадський транспорт для забезпечення доїзду учнівіз мікрорайонів у центр міста. Це забезпечить комфортні та безпечні умови перевезення школярів, а також знизить ризик захворювання дітей на коронавірус. Так є у Європі, так має бути і в Тернополі», – підсумував Віктор Генсерук.

Нагадаємо, з ініціативи депутата міської ради Віктора Генсерука, у Тернополі обдарована молодь з добрими знаннями може заробити від 2 до 10 тис. грн.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.