«Нести відповідальність мають усі»: Олексій Станько проведе тотальну ревізію роботи Тернопільської міської ради

Опубліковано в Політика Автор  soroka 22.07.2020
Голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”» Олексій Станько у понеділок, 20 липня, офіційно заявив, що буде балотуватися на посаду міського голови Тернополя.
 
Під час пресконференції під стінами Тернопільської міськради він наголосив на тому, що проведе тотальну ревізію діяльності міських голів Тернополя та їх команд трьох попередніх каденцій.
 
 Проти мене влада увімкнула репресивну машину. Через видумані звинувачення я провів кілька місяців у СІЗО. Тиск чиниться і на інших членів моєї команди, тому найголовнішим нашим завданням буде тотальна ревізія роботи всієї Тернопільської міської ради. Це розпорядження міських голів, рішення виконкому, голосування депутатів міської ради та дозвільні документи керівників відомств нашої мерії. Хочу зауважити, що в Україні існує негласна політична традиція – якщо ти програв вибори у будь-яку раду, то тобі гарантована амністія всієї твоєї роботи та діянь на займаній посаді. Ми ж хочемо змінити такий стан справ. Кожен має відповідати за свої злочини. Зрозумійте, що будь-яка забудова парку чи скверу – це колегіальний злочин мера, депутатів та чиновників. І нести відповідальність мають всі,  зазначив Олексій Станько.  
 
Також під час пресконференції Олексій Станько закликав усі сили, які вважають себе опозиційними до чинної міської влади, об’єднатися для спільної боротьби.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
В Одесу на вихідні: де варто побувати і що подивитися
Одеса входить до найпопулярніших туристичних міст України, оскільки в ній розташована величезна кількість архітектурних та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.