Ігор Побер: "Справи проти Порошенка є безперспективними. Вони дають змогу чинній владі піаритися"

Опубліковано в Політика Автор  soroka 17.06.2020
Усі кримінальні справи проти п'ятого президента України Петра Порошенка не прикрашають ні чинного главу держави Володимира Зеленського, ні правоохоронні органи.

На цьому наголосив народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер у прямому ефірі авторської програми Віталія Цимбалюка «Пекуча тема» на каналі «Тернопіль 1».

– Справи, які відкривають стосовно Петра Порошенка, взагалі абсурдні. Їх є майже два десятки, а до суду не дійде жодна. За що Петра Олексійовича мають посадити? За те, що сам у себе владу захопив в 2015 році? Чи за те, що Мінські домовленості підписав? Володимир Зеленський сказав, що альтернативи немає. То виходить, що він сьогодні продовжує злочин, який розпочав Петро Порошенко?! Справи проти попереднього президента лише дають можливість чинній владі добряче піаритися. Вони не прикрашають ні Зеленського, ні правоохоронну систему,  зазначив Ігор Побер.

Також політик підкреслив, що роль влади в Україні сьогодні дедалі більше нівелюється.

– Статус нардепа, міністра та інших чиновників сьогодні вкрай знівельований. Ми бачимо, як окремі представники влади самі себе так позиціонують, тому й ставлення до них закономірне. То вони костюми рожеві одягають, то на столі сидять. Якщо так далі продовжуватиметься – ми втратимо країну,  додав Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.