Ігор Побер у прямому ефірі переконав ведучого, що Кличко – найкращий мер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 28.05.2020
Шоумен Сергій Притула поки не підтвердив та не спростував інформацію про свою участь у виборах на посаду мера Києва. Хто балотуватиметься від «Слуги народу» також  ще невідомо. Можливі кандидатури – Ткаченко, Тищенко, Дубінський та Качура.

Однак перемогу в будь-якому випадку здобуде чинний міський голова Віталій Кличко.

На цьому наголосив народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер у прямому ефірі ток-шоу «ЕКСПЕРТИЗА» на телеканалі «НАШ».

У тому, що Кличко – найкращий мер, Ігор Побер переконав навіть ведучого Артема Нікіфорова.

– У  нас вже є один гуморист – керує державою. Мій земляк Сергій Притула з прекрасного міста Збараж. Мабуть, краще нехай там балотується мером. Він на батьківщині рейтинговий, то перемогу здобуде. А кияни все-таки мають обирати киянина, а не приїжджого. Я впевнений, що вибори пройдуть у два тури. Після першого вийде Віталій Кличко і, звісно, переможе у другому. Кияни не вірять пустим балачкам, а конкретним діям. Вони бачать парк на Троєщині, на Оболоні, знають, що п’ють з крану чисту воду і таких справ чимало,  зазначив Ігор Побер.

Натомість ведучий перебив Ігоря Побера та сказав: «Все. Кличко – найкращий мер. Почули Вас».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.