Михайло Головко: «Потрібно навчитися жити з карантином і запускати економіку»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 18.04.2020
Від тривалості карантину в Україні залежить, чи зможе наша держава відновити економіку, чи карантинні заходи зруйнують її повністю.

Про це у прямому ефірі телеканалу NewsOne заявив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко.

– Ми бачимо протиріччя заяв і неоднозначну ситуацію в світі. Коронавірус спричинив конфлікт між Дональдом Трампом та Біллом Гейтсом. США призупиняють фінансування Всесвітньої організації охорони здоров’я. Ці процеси відкриття правди і встановлення винних підтверджують, що вірус був запущений свідомо для підриву світової економіки. Сьогодні нас геть не тішить те, що Україна – одна із найвразливіших. Якщо іноземні країни можуть похвалитися розвиненою економікою, потужним виробництвом продукції з високою доданою вартістю, то, звісно, вони швидше виходитимуть з кризи. Нашу державу ця ситуація може просто закатати в асфальт. Чим пізніше ми будемо виходити з карантину, тим болючішим буде удар для України. Ми повинні навчитися жити з карантином і запустити економіку,  зазначив Михайло Головко.

Свободівець наголосив на тому, що встановлені карантинні обмеження суперечать один одному. Також вони обмежують права та свободи українців. З приводу цього Михайло Головко подав позов до Окружного адміністративного суду м. Києва, аби визнати Постанову Кабміну № 211 від 11.03.2020 року «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» разом з низкою внесених змін до неї незаконною та нечинною, а дії Кабінету Міністрів – неправомірними.  

– Встановлені карантинні обмеження є нелогічними. Можна гуляти з собакою, а з дитиною – ні. Не можна йти в маленький магазин, натомість можна заходити у великі супермаркети, де є скупчення людей. Ми бачимо маразм і суперечливі рішення уряду. Влада хоче карати людей за відсутність маски, а самі перед тим експортували їх за кордон, заробивши мільйони. Ці кошти забрали з наших кишень. У цей складний час українці бачать лише цинізм влади та її некомпетентність, – додав Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.