«Ви пропагуєте знищення України», — Головко присоромив ексрегіоналку Бондаренко у прямому ефірі

Опубліковано в Політика Автор  soroka 21.01.2020
Народного депутата України VII та VIII скликань з Тернопільщини Михайла Головка неабияк обурила заява ексрегіоналки Олени Бондаренко «навіщо лякатися федералізації».

У прямому ефірі телеканалу «НАШ» одіозна спікерка виступила за проведення референдуму, під час якого «український народ сам повинен визначити, якого миру хоче на Сході України». Також ексрегіоналка зазначила, мовляв, навіщо лякатися федералізації, навіть якщо цей процес можливий щодо України.

Через такі заяви проросійської політикині Михайло Головко нагадав, чим закінчилися референдуми на окупованих територіях.

—  Хочу нагадати, що ми не починали війну на Донбасі. Згадайте, хто перший туди прийшов зі зброєю та які вимоги нам виставили на окупованій території. Саме через таких промосковських представниць в  українському уряді ми й маємо війну на Донбасі. Бо ж такі проросійські посадовці, які приходять до влади, привозять із собою ненависть до України, до державної мови. Зазначу, референдуми, які провели від початку окупації в деяких населених пунктах Донецької і Луганської областей терористичні угруповання ЛНР та ДНР, мали негативні наслідки. Яким було рішення референдумів? Приєднатися до Російської Федерації! Тільки потім Москва змінила плани – захотіла створювати федералізацію загалом по Україні. А тепер такі рупори ворожої держави, як Бондаренко, сидять та розповідають нам, як потрібно впроваджувати федералізацію в Україні. Їхні пропозиції – надання російській мові привілейованого статусу,а також інші особливі повноваження. Ви пропагуєте знищення України! —  емоційно звернувся Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.