«Поки у бліндажах борониш країну, на мирній стороні – безлад», – нардеп від Тернополя пояснив минулу судимість

Опубліковано в Політика Автор  soroka 29.11.2019
Не шукати сенсації  там, де її немає, закликає своїх опонентів народний депутат України 9-го скликання від Тернополя Андрій Богданець.

На персональній сторінці в соцмережі Фейсбук нардеп розповів, за яких прикрих життєвих обставин йому приписали судимість. А чи справді він винен у чомусь, за словами пана Андрія, має вирішувати Господь Бог.

—  Почнемо з того, що у 2015-му навіть думки не мав про своє можливе депутатство. Тоді, добровольцем брав участь у бойових діях на Донбасі у складі батальйону особливого призначення «Січ». Перебуваючи у короткій відпустці між ротаціями, натрапив на дорозі на людину, яка спочатку провокувала, а згодом ледь не стала винуватцем аварії за нашої спільної участі. Зупинилися, почалася лайка. У ході словесної перепалки той чоловік плюнув мені в обличчя. Чому у відповідь, один раз вдарив, не розрахувавши сили? Не знаю, що на той момент стало більшою причиною: поняття чоловічої гідності чи відчуття, яке відоме абсолютно усім «атошникам». Поки ти там, в бліндажах та на блокпостах, в країні, яку ти власне і захищаєш, досі твориться безлад. В політиці, в суспільстві, на автошляхах. Після інциденту я провину свою визнав, оплатив лікування. Мені справді шкода, що потерпілий мав проблеми зі здоров’ям після тієї нашої зустрічі, — повідомив Андрій Богданець.

Нардеп додав, що цей факт не замовчувався під час виборчої кампанії і не вплинув на вибір тернополян. Окрім цього, згідно з чинного законодавства, такі події жодним чином не впливають ані на можливість бути депутатом, ані на власне бажання справжніх позитивних змін в Україні!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.