Тернопільські укропівці долучилися до озеленення урочища Зіновія Довбеньки

Опубліковано в Політика Автор  soroka 05.04.2019
У селі Хмелеська відбулася акція із озеленення лісу, до якої долучилися представники Тернопільського осередку «Українського об’єднання патріотів – УКРОП».

Захід організувала Тернопільська обласна рада. Так, майже 40 представників від різних фракцій та адміністрації міста всього за декілька годин засадили площу 1,2 га саджанцями дуба звичайного.

– Як тільки виникла ця ідея, то ми одразу поїхали та домовилися із Скалатським лісництвом, яке і допомогло організувати нам відповідну акцію. Вони забезпечили нас інвентарем, саджанцями та попередньо промаркували ділянку, яку ми засадили, – розповів очільник Тернопільського обласного осередку «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Андрій Цибульський.

Також укропівець зізнається, що долучився до висадки дерев вперше:

– Відверто скажу, що за своє життя посадив небагато дерев, проте вчора я самостійно посадив більше 100 саджанців. Приємно бачити та розуміти, що десь там є мої ряди дерев, які я посадив. Цікаво через роки приїхати і побачити як вони виростуть. Я вважаю, що корисно робити такі речі і дбати про природу, адже потрібно берегти ліс, бо це – наше з вами здоров’я, життя і майбутнє наших дітей. Тому потрібно засаджувати території. Окрім фізичної праці, нам також вдалося поспілкуватися, адже спільна справа ще більше згуртувала депутатський колектив обласної ради, – підкреслив Андрій Цибульський.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.