Нардеп з Тернопільщини прокоментував провокації радикалів у Кабміні

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 23.03.2019
Нещодавно кандидат у Президенти України від Радикальної партії Олег Ляшко разом із своїми однопартійцями увірвався на засідання Кабміну та ледь не зірвав його.
 
Радикали вимагали у Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана не підписувати нового контракту із головою правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Андрієм Коболєвим. Своєю нахабною поведінкою компанія радикалів приблизно на пів години перетворила засідання на клоунаду та ледь його не зірвала.
 
Подія викликала хвилю несхвалення та обурення не лише в урядовців та політиків, а й набрала широкого резонансу у медіа. Своєю думкою поділився і депутат ВРУ від БПП Ігор Побер.
 
Чи не найбільше нардепа обурив той факт, що разом із собою радикали привели й стареньку бабусю, яка ледь могла ходити. Очевидно, в такий спосіб Ляшко і його компанія намагались «виїхати» за рахунок старенької, що, насправді, продемонструвало їхнє нице та лицемірне ставлення до людей.
 
- Ляшко під приводом продовження контракту з Коболєвим увірвався до Кабміну на засідання. Ці події, які нещодавно відбулися, звісно ж, не прикрашають Радикальну партію і їхнього кандидата у Президенти України. Останній, до речі, згідно найновіших соцопитувань не набирає навіть 5-ти% голосів. Окремої уваги заслуговує і та бідна бабуся, яку радикали насильно привели у Кабмін. Було гидко дивитись на усю ту клоунаду. Старенька ледь могла іти, однак, на це радикалам було все рівно. Пан Ляшко питався в бабусі скільки вона витрачає, яка в неї пенсія, а поряд з ними ішли представники радикалів, які витрачають лише на обід значно більше коштів, аніж старенька за місяць, - прокоментував ситуацію Ігор Побер.
 
До слова, нардеп схвально оцінив професійну поведінку Володимира Гройсмана та інших міністрів, які не очікували на такий «палкий» візит радикалів. Більше того, поведінка представників Радикальної партії та Олега Ляшка порушувала регламент.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.