За сприяння тернопільських укропівців директора місцевої ДЮСШ таки зобов’язали виконати службовий обов’язок

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 08.11.2018
Депутат облради від УКРОПу Андрій Цибульський вкотре звернувся до депутатів обласної ради щодо вирішення проблеми з отриманням безкоштовних набоїв для тернопільських біатлоністів.

Нагадаємо, нещодавно член президії Федерації біатлону Тернопільської області Олександр Починок звернувся до депутата обласної ради від фракції «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Андрія Цибульського з проханням з’ясувати причину бездіяльності та перешкоджання розвитку біатлону з боку директора ТДЮСШ з зимових видів спорту Володимира Приймака.

Відтак, Андрій Цибульський підготував клопотання про втрату можливості безкоштовного отримання 20-ти тисяч набоїв для біатлону директором комунальної установи «Тернопільської обласної дитячо-юнацької спортивної школи із зимових видів спорту» на розгляд сесії Тернопільської облради. Вона, у свою чергу, вирішила доручити директору школи повторно звернутися до ТСО України щодо отримання набоїв для біатлону.

– Профільна комісія відгукнулася на наше звернення і порекомендувала директору Тернопільської ДЮСШ повторно звернутися за цими набоями, які він через невідомі причини не отримав вчасно. Я вважаю, що це – позитивне рішення, адже ці набої для біатлону є затребуваними. Діти і так щороку не недотримують десятки тисяч набоїв і непотрібно відмовлятися від можливості доукомплектувати школу цими речами.  Думаю, що здоровий глузд підкаже директору, що це доручення потрібно виконати до початку тренувального сезону. Чим швидше, тим краще. Ми беремо виконання цього процесу під свою відповідальність, тобто контролюватимемо на якому етапі знаходиться ця робота, чи не відмовляють йому і допоможемо чим зможемо, – зауважив Андрій Цибульський.

Зазначимо, що змагальний сезон біатлоністів відкривають на початку грудня і триває він до березня.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.