Як правильно використовувати та зберігати термальні товари для військових?

Опубліковано в Економіка 21.02.2024

Військові, що знаходяться в зонах проведення бойових дій, теж потребують комфорту.

Коли доступ до звичних благ обмежений чи повністю відсутній, бійцям знадобляться такі термальні товари для військових, як самонагрівний безполум'яний нагрівач їжі, польовий душ ЗСУ, хімічні грілки для ніг і рук чи одноразові охолоджуючі пакети. Щоб такі комплекти повноцінно виконували всі необхідні функції, варто попередньо ознайомитися з інструкцією, вказаною виробником на упакуванні. Окрім цього, слід детально розібратись, як їх правильно зберігати, адже від цього теж залежать властивості термальних товарів.

Як використовувати та зберігати термальні товари для військових?

Щоб термальні товари не підвели наших захисників і найбільш невідповідний момент, варто детально розглянути такі важливі нюанси щодо їх використання:

  1. Активування. Одна продукція активується методом струсу, в той час, як інша - за допомогою натискання. Саме з цих причин варто уважно прочитати інструкцію.

  2. Правильне розташування. До прикладу, коли обираються хімічні грілки для військових, потрібно ознайомитися з їхнім призначенням, адже є товари, що захищають від переохолодження й обмороження руки, а існують і термальні устілки для обігрівання ніг. Вони відрізняються формами та розмірами, тому розміщувати їх необхідно за призначенням, тобто устілку - у взуття, а грілку для рук - у рукавиці.

  3. Перевірка температури. Зрозуміло, що хімічна грілка для військових підходить для застосування у холодну пору, проте її використовувати потрібно обережно. Варто уникати прямого контакту шкіри з хімічними реагентами, адже це може спровокувати появу опіків. Необхідно керуватись інструкцією, а в більшості випадків прикладати термальні товари до тіла слід в упакуванні.

  4. Утилізація після використання. Одноразовий душ для військових, гіпотермічні пакети чи, до прикладу, хімічні грілки потрібно утилізувати відразу після застосування. Такі термальні товари не лише не принесуть ефективності, а й можуть нашкодити.

Потрібно також знати, як мають зберігатися термальні товари. Для цього слід керуватись такими важливими правилами:

  • Продукцію варто тримати у сухих місцях якомога далі від води, щоб уникнути попадання вологи й, відповідно, втрати властивостей термальних товарів.

  • Розміщувати розігрівач для їжі, хімічну грілку чи гіпотермічний пакет потрібно окремо від всіх інших речей. І справа не лише в тому, що пакет може пошкодитись, а й через те, що хімічні реагенти при прямому контакті зі шкірою чи, наприклад, продуктами харчування можуть спровокувати алергію, опік або отруєння.

  • Перед тим, як купити охолоджувачі чи грілку для тіла, завжди слід звертати увагу на терміни придатності товарів. Поступово їх ефективність зменшується, тому вони не принесуть жодної користі.

Купити грілку для ніг і рук, охолоджувач, безполуменевий нагрівач їжі чи сухий душ пропонує виробник товарів для польових умов Energy Of Nature. Він займає провідні позиції у цій сфері, адже для створення продукції використовує лише надійну сировину та інноваційні технології. Виробник ніколи не зупиняється на досягнутому, оскільки регулярно впроваджує у свій асортимент актуальні та корисні новинки, що неодмінно знадобляться військовим при перебуванні в екстремальних умовах.

Магазин товарів для військових Енерджі оф нейчер пропонує замовити найкраще для комфорту наших захисників!

Щоб замовити термальні товари відмінної якості та високої ефективності, варто відвідати магазин грілок власного виробництва Енерджі он і детально ознайомитися з каталогом. В наявності є:

  • хімічні грілки для рук і ніг;

  • одноразові нагрівачі їжі, що активуються відразу після відкривання упакування;

  • польовий душ, завдяки якому бійцям вдасться дотримуватися правил гігієни у віддалених від цивілізації місцевостях;

  • гіпотермічні пакети, що призначаються для надання першої медичної допомоги при травмах, синцях, сонячних ударах чи кровотечі.

Магазин товарів для військових Енерджі оф нейчер дбає про комфорт військових навіть там, де відсутній чи обмежений доступ до звичних благ. Це компанія, яка є лідером по виробництву термальних товарів відмінної якості.

 

 

 

 

 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.