Найстаранніші учні Бучаччини відвідали господарство «ГАДЗ» (відео) 

Опубліковано в Економіка 25.08.2021
Відмінники шкіл Бучаччини, які отримують іменну стипендію від Героя України Петра Гадза, відвідали фермерське господарство «ГАДЗ».
 
Учням провели екскурсію виробничими потужностями, а під час діалогу з школярами засновник господарства Петро Гадз розповів про історію його створення та сучасний розвиток. Діти ж поділилися своїми досягненнями, захопленнями та планами на майбутнє. 
 
Під час зустрічі Петро Іванович також розповів про будівництво спорткомплексу в с.Трибухівці та ремонт доріг в Язлівецькому напрямку.
 
– Звісно, я б хотів, щоб ви вчилися десь дальше, були набагато кращими й успішнішими, аніж я. Одного разу я ризикнув, взяв на себе відповідальність. Не знав тоді, чи вийде все, чи ні, але ж вдалося, правда? Я почав садити сад 9 років тому. Дехто з мене навіть сміявся. Я був в Італії, Франції, Німеччині, Швейцарії бачив, як там все облаштовано. Вирішив перейняти цей досвід. З кожним роком яблунь стає все більше, вони дають ще більше плодів Відповідно, збільшується й кількість робочих місць, адже це все потребує ручної праці. А за рахунок прибутків ми маємо змогу інвестувати та розвиватися,  розповів Петро Гадз.
 
Відео: ТУТ 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.