Платники Тернопільщини у травні сплатили 574,9 млнгрн єдиного соціального внеску Понеділок, 10 че

Опубліковано в Економіка 11.06.2019
Впродовж січня-травня цього року суб’єкти господарювання Тернопілля  сплатили 1 млрд 489,8 млн грн єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

«Це перевищило очікуване на 39,1 млн гривень і склало 102,7%», - повідомив начальник Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат.

Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження цього платежу збільшилися на 237,6 млн гривень, якщо у відсотках, то це - на 19 відсотків більше.

Лише у травні платники регіону спрямували до бюджету 574,9 млн грн єдиного внеску, що на 98,5 млн грн більше, ніж минулоріч.

Ігор Комендат також зазначив, що єдиний внесок необхідно сплачувати платникам незалежно від їхнього фінансового стану. «Варто мати на увазі, що несплачений єдиний внесок призводить до втрати страхового стажу, необхідного для призначення пенсій у майбутньому. Адже періоди роботи  зараховуються до страхового стажу лише за умови сплати страхових внесків у сумі не меншій, ніж мінімальний, а у 2019 році це – 918,06 гривень», - наголосив посадовець.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.