На колінах та з квітами: у Мишковичах зустріли тіло загиблого на фронті Романа Довгалюка

Опубліковано в Війна Автор  soroka 16.08.2024

У селі Мишковичі Великоберезовицької громади вчора зустріли тіло загиблого на фронті Романа Довгалюка.

На колінах з квітами та прапорами… Мешканці села Мишковичі віддали останню шану воїну-захиснику, своєму односельцю та вірному сину України Роману Довгалюку.

Роман Анатолійович Довгалюк народився 14 квітня 1986 року у селі Мишковичі Великоберезовицької громади, там також навчався та зростав. Після закінчення школи здобував освіту у Кременецькій обласній гуманітарно-педагогічній академії. Коли почалось повномасштабне вторгнення Роман не задумуючись став на захист Батьківщини. Він служив у складі 44-тої окремої артилерійської бригади й разом з побратимами захищали Батьківщину на Житомирщині, Оріхівському напрямку, у районі Куп’янська та Бахмута. 12 серпня Роман Довгалюк загинув виконуючи бойове завдання на Сумщині, розповіли у Великоберезовицькій селищній раді.

Віддати останню шану Герою прийшли його рідні, близькі, друзі, однокласники, колеги, сусіди, побратими, представники влади та духовенства.

У Романа залишились мама Христина, батько Анатолій, донька Софія, брати – Іван та Андрій.

Висловлюємо щирі співчуття усій родині загиблого Героя. Вічна та світла пам’ять захиснику України!

Чин похорону розпочнеться сьогодні, 16 серпня, об 11:00. Поховають Героя на Микулинецькому кладовищі в Тернополі.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.