На Тернопільщині внаслідок падіння ворожих об’єктів пошкоджено 25 приватних домогосподарств

Опубліковано в Війна Автор  soroka 22.03.2024

Цієї ночі рф завдала комбінованого ракетного-авіаційного удару по об'єктах критичної інфраструктури України застосувавши 151 засіб нападу. Сили ППО знищили 92 повітряні цілі.

Під час повітряної тривоги в одному з населених пунктів Тернопільщини зафіксовано падіння уламків ворожих об’єктів на території приватного домогосподарства. Постраждалих немає. За попередньої інформацією, майно неушкоджене. На місці події працюють вибухотехніки та правоохоронці. Відбувається аналіз речових доказів ворожих злочинів. Про це розповіли під час брифінгу в Тернопільській ОВА.

В іншому домогосподарстві цієї ночі через вибухову хвилю пошкоджено вікна. Відповідні служби також працюють. Щодо електропостачання, то в області зараз надзвичайної ситуації немає, але загалом в Україні ситуація складно. За повідомленням «Укренерго», це одна з наймасштабніших атака на нашу енергосистему.

Загалом 25 домогосподарств зазнали ушкоджень на Тернопільщині після обстрілів.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.