Тернополяни мали можливість діагностуватись у ізраїльських медиків (відео)

Опубліковано в Відеоновини 21.01.2018

День ізраїльської медицини відбувся 19 січня у Тернопільській університетській лікарні, де висококваліфіковані лікарі з Ізраїлю провели безкоштовний прийом та діагностику хворих.

Як інформують в ТОДА, фхівці високого рівня Міхаель Райхель, Алекс Штурман та Валерій Берсудський працювали в офтальмологічному, кардіологічному та ортопедичному відділеннях.

Як зазначили ізраїльські спеціалісти, вони приємно вражені рівнем, який побачили в Університетській лікарні, адже там працюють не лише кваліфіковані медики, а для їхньої роботи також створені належні умови. Тому на Тернопільщині є добрий «ґрунт» для подальшої співпраці, а також ініціативні люди, які хочуть змінюватися та працювати.

При цьому, голова Наглядової ради «Об’єднання іудейських релігійних організацій України» Павел Фельдблюмен, за підтримки якого відбувся даний проект, додав, що їхніх приїзд став можливим також за сприяння «Ізраїльського фонду підтримки України», очолює який Борислав Береза. Також обмін досвідом тернопільських та ізраїльських лікарів став можливим завдяки підтримці консула Ізраїльської держави Олега Вишнякова, Тернопільської обласної державної адміністрації, управління охорони здоров’я облдержадміністрації та керівництва Тернопільської університетської лікарні.

Відео: ІНТБ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.