Тернопільські випускники матимуть проблеми через МОН?

Опубліковано в Відеоновини 15.07.2016

Адже минув майже тиждень вступної кампанії, а тисячі абітурієнтів так і не подали електронних заяв на вступ до ВНЗ, оскільки сервери перевантажені та не працюють належним чином. Тернопільські випускники скаржаться, що подати заявки їм вдається лише вночі, коли менше абітурєнтів реєструються на сайті.

"Цьогорічна вступна кампанія шокує!, - написала у своєму фейсбуку тернополянка Галина Синоруб. - Ми з донькою вже 2 доби не можемо подати заяви..Почалося з того, що новий пароль на пошту приходив 3 години, далі недоступний сервер, далі заповнення особистих даних спрацювало в другій половині дня, хоч внесені ще з ранку..А далі за пріоритетністю...сидимо з заявою 4 та 10 пріоритетів...не бачить спеціалізації та не приймає.Перевіряю на сайтах університетів, в програмі"Конкурс" - є. Телефоную на 4 різні телефони сервісу підтримки з питань реєстрації...зайнято, причому до вечора неможливо додзвонитися...До мене телефонують інші абітурієнти, яким я розповідала про спеціальності нашого ТНПУ ім. В. Гнатюка...одна й та ж проблема...а ті, що проживають в селі, в розпачі..Зрозуміло, що система не справляється з таким навантаженням, але можна ж було продумати альтернативу".

Джерело відео - TV-4.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.