У Тернополі змагаються за першість сильніші борці України (фото)

Опубліковано в Життя краю 15.08.2018

На традиційний Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юніорів до Тернополя завітали сильніші борці з різних міст України. Протягом двох днів 14-15 серпня хлопці 1998 - 2000 р.н. міряються силою у спорткомплексі ТНЕУ «ФОК».

За декілька годин у Тернополі буде нагороджено грамотами, кубками та медалями найкращих борців, а поки що хлопці мають останні сутички.

Високий рівень майстерності цими днями вже встигли продемонструвати на килимі тернопільські борці, які тренуються у школі греко-римської боротьби.

Сміливо виступаю на серйозних змаганнях, адже неодноразово беру участь у таких спортзаходах. А відвідую тренування у місцевій школі вже більше семи років. Дотримують настанов тренерів та стараюся не пропускати заняття. Маємо посилені тренування по будням. Заняття у суботу більше розвантажувальні  - футбол, волейбол. Якщо спортсмен може дозволити собі пропустити десь два тренування в місяць, ці дні можна надолужити посиленою працею над собою. Якщо ж щотижня пропускати по заняттю – борець поступово втрачатиме кваліфікацію і під час сутичок йому буде важко покласти суперника на лопатки, — розповів тернопільський учасник Володимир Войтович.

Під час змагання випало поспілкуватися і з рівненським борцем, який також вже декілька років долучається до змагань з греко-римської боротьби.

Вже 9 років тренуюся в Рівненському міському палаці дітей та молоді. Від тренера отримую чимало настанов, підказок, проте на турнірах випадає використовувати більше свою поміркованість, адже доводиться боротися з різними суперниками. Кожен спортсмен у боротьбі використовує свою техніку, свої хитрощі, а тобі залишається лише здогадуватися, що використає борець, аби тебе подолати. Під час сутичок однієї сили не досить, бо потрібна і сміливість, спритність, майстерність, — Артем Супрунець.

Борець підмітив, що інколи вагому роль для спортсмена відіграє везіння, завдяки якому можна перевершити суперника.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.