У Тернополі за два роки може з’явитися потужний центр водних видів спорту

Опубліковано в Життя краю 02.08.2018

Через декілька років Тернопіль може стати принадним для містян та туристів і як місце проведення водних змагань на гребному каналі Тернопільського ставу, який нині реконструюють.

Після завершення робіт по оновленню каналу, буде облаштовано довколишню територію водойми.

Тридцять років тому розпочалося спорудження гребного каналу в Тернополі. Реконструкція його, яку ми проводимо зараз, триматиме ще два роки. На оновленому каналі в майбутньому можуть проводитися змагання різних рівнів, тому ми ведемо перемовини з міжнародними федераціями різних водних видів спорту задля подальшого планування на водоймі таких спортзаходів. А подальші роботи по реконструкції виконуватимуть завдяки співфінансуванню з державного та місцевого бюджетів. Цьогоріч вже було здійснено вирівнювання берегової лінії та залито фундаменти під суддівську вишку, влаштовано габіони та розчищено територію по всій довжині вигребного каналу, — розповів Леонід Бицюра.

Варто зазначити, що сьогодні на території гребного каналу ведуться роботи та працює техніка.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.