Тернопільським рибалкам не вистачило 120 грамів до перемоги (фото)

Опубліковано в Життя краю 17.07.2018

На березі водойми в селищі Козова протягом двох днів - 14-15 липня відшліфовували майстерність доброго улову 36 кращих рибалок Західної України.

Чоловіки з різних міст - Хмельницька, Ковеля, Рівного, Чернівців, Івано-франківська, Львова, Отинії, Тернополя, Києва, Луцька поділились на команди – по двоє людей. Кожен рибалка затято змагався за кубки та медалі, намагаючись упіймати найбільше рибин.

У фіналі змагань команді «Тернополяни» таки вдалось потрапити у трійку кращих – друге місце. Учасникам - Андрію Потурняку та Роману Стрілецькому не вистачило лише 120 грамів риби, аби бути на рівні з суперниками.

Як зазначив один із суддів змагань Руслан Грицина, доброму риболову навіть холод, вітер і дощ не завадить.

На жаль, протягом днів, коли тривали змагання, погода була не з найкращих. Тільки це зовсім не вплинуло на підсумок турніру – не було поганого результату. Всі хлопці могли похвалитися добрим уловом, адже на водоймі зібралися найкращі рибалки. Звичайно, до участі ми могли залучити, наприклад, місцеву команду – з Козови, тільки, думаю, сили були би не рівні,наголосив Руслан Грицина.

Суддя наголосив, що він сам є запеклим рибалкою та вже понад 20 років долучається до різноманітних фестивалів, конкурсів, змагань з риболовлі, на яких головні перемоги здобував у 2000-му та 2006-му роках.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.