Купуючи речі та вносячи пожертви, тернополяни змінювали долю безпритульних тварин (фото)

Опубліковано в Життя краю 05.06.2018

Стіл із книгами, м’якими іграшками, сувенірами, біжутерією та іншими речами, які пожертвувати небайдужі люди для благодійного гаражного розпродажу, цієї неділі привертав увагу відвідувачів ТРЦ «Подоляни». Люди зупинялися не тільки для того, аби купити для себе щось гарне, але і щоб безкорисно внести грошову лепту на створення притулку для тварин та на поточні потреби улюбленців.

На традиційному  розпродажі, який цього літа провели засновники центру допомоги безпритульним тваринам «Вірні Друзі» Костянтин та Алла Ляпандра, тернополяни могли купити речі для будь-яких потреб і призначень – від іграшок, посуду чи картин до одягу та взуття.

За словами пані Алли, попитом, як завше, користувалися книги, посуд, сувеніри, проте відвідувачів було небагато.

—  Хоч ми очікували, що до розпродажу долучиться більше людей, проте нам усе таки вдалося зібрати непогану суму - 3140 гривень. На жаль, цього разу зробити внесок до рахунку притулку не вийде, оскільки цих грошей вистачить лише для того, аби погасити борги за утримання й допомогу тваринам – 3680 гривень. Думаю, що небагато відвідувачів було тому, що у вихідний люди десь інде проводили дозвілля. Для нас важливо, аби тернополяни були більш активними та допомагали нам не тільки матеріально, але й приносили до нас речі для наступного розпродажу, —  наголосила Алла Ляпандра.

Жінка наголосила, що кожен, хто бажає «пожертвувати» речі для розпродажу, може приносити їх у крамничку для тварин, що розташована на вулиці Рєпіна, 18, ювелірну майстерню на Лесі Українки, 4 (поблизу ресторану «Рандеву») чи безпосередньо домовитися із засновниками центру «Вірні Друзі» по телефону ( 0684452446 – Алла Ляпандра) чи в соцмережі Фейсбук.

Фото Алли Ляпандри

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.