Помер у 28: Тернопіль прощається із дворазовим чемпіоном світу з фрі-файту

Опубліковано в Життя краю 08.02.2018

Поминальна панахида за дворазовим чемпіоном світу зі змішаних єдиноборств Ігорем Слюсарчуком відбулась у тернопільському Домі скорботи увечері 7 лютого. Попрощатись із відомим борцем прийшли декілька десятків тернополян. Смерть 28-річного Ігоря Слюсарчука стала неочікуваною та раптовою як для його рідних, друзів, так і шанувальників. Як виявилося, причина смерті у задавненій пневмонії.

Чоловік займався у відомому тернопільському спортивному клубі «Характерник». За час своєї кар’єри Ігор Слюсарчук провів понад 30 боїв, з яких більше 20-ти – закінчились перемогами. Він був одним із кращих спортсменів в Україні у своєму виді спорту.

– У Ігоря було багато планів на майбутнє – сім’я, ще більше перемог у спорті, але раптово все обірвалось. Я ще довго буду думати над тим, ким ця людина була для мене, адже його значення у моєму житті надзвичайно велике. З одного боку, він був одним із найкращих спортсменів, з іншого – дуже близьким другом. У день смерті Ігоря я був на навчанні, тому вимкнув телефон. Коли вийшов, то побачив безліч пропущених дзвінків від дружини Ігоря, його сестри та багатьох друзів. Я знав Ігоря 9 років, а останній раз бачив його живим тиждень тому. Тоді я ще не знав, як все обернеться, - ділиться керівник Всеукраїнської Федерації фрі-файту та контактних єдиноборств, ветеран-доброволець Валерій Чоботар.

Поховають відомого спортсмена сьогодні 8 лютого. Прощання із Ігорем відбулось у Домі скорботи о 10:30, а панахида за фрі-файтером відбудеться о 12:00 у церкві Св. Дмитрія, що на вулиці Микулинецька бічна.

Фото: «Тернополяни».

Ігор Скавінський

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.