«Єлисейські поля» у Тернополі стали місцем фестивалю снігових баб

Опубліковано в Життя краю 05.02.2018

Замість розкішних столів – кучугури снігу, а замість наїдків, напоїв та виступів – снігові баби, сніговики, сніжки та зимові ігрища. Ось так 4 лютого поблизу «Єлисейських полів», нижче славнозвісного напису «Я люблю Тернопіль», жителі міста відпочивали на фестивалі «Снігових баб».

Вже із 12:00 до улюбленої селфі-зони у Файному місті почали підтягуватися перші гості зимового дійства. Тернополяни приходили до Набережної поодинці, з друзями, родинами, а особливо, з маленькими дітками.

Сьогодні біля озера відбувся прекрасний захід для великих і малих дітей. Учасники ліпили сніговиків, снігових баб і навіть персонажів мультфільмів, грали у сніжки, пили зігріваючі напої, катались на санчатах – з’їжджали з гірки. Одним словом, насолоджувались зимою і великою кількістю снігу, який нам подарувала природа. Дякую всім, хто розділив зі мною чудовий настрій та радість вихідного дня, — поділилася тернополянка Оксана.

Варто зазначити, що, окрім того, що діти й дорослі робили великих та маленьких сніговиків, вони ще й охоче фотографувалися біля власного творіння.

За словами організатора неформального заходу Віталія Письменного, хоч і без великого аншлагу, проте, дуже жваво та яскраво фестиваль «Снігових баб» відбувся у Тернополі вперше.

Насправді, цей захід не мав бути фестивалем у класичному розумінні, яких у місті в попередні роки відбулося чимало і які набридли своїм форматом. Це був своєрідний флешмоб, який об’єднав дітей, родини, і тих, хто завжди є «молодий душею», у цікаве дійство. На ньому кожен міг зліпити сніговика, покидатися сніжками, знайти нових друзів, а головне – зарядитися позитивом на наступний робочий тиждень, — поділився пан Віталій.

Попри те, що фестиваль «Снігових баб» відбувся удало, організатор підмітив, що на захід прийшла невелика кількість тернополян. Чи по причині банальних лінощів, чи через те, що не повірили в силу «зимового чуда». Та Віталій Письменний сподівається, що як тільки випаде достатня кількість снігу й погода буде сприяти, другий фестиваль «Снігових баб» у Тернополі обов’язково відбудеться та буде більш грандіозним.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.