У Тернополі волонтери «Платформи єдності» організували акцію, під час якої діти виготовляли обереги для військових (фото, відео)

Опубліковано в Життя краю 13.04.2023
«Великодній оберіг військовому» – у Тернополі волонтери «Платформи єдності» вкотре організували захід для дітей військовослужбовців.
 
Малеча виготовляла листівки та інші великодні вироби.
 
– Майже сотню дітей військових ми запросили на акцію. Вони роблять обереги, які ми разом пасками та іншими смаколиками освятимо і передамо нашим військовим на фронт для того, щоб підняти їм дух, передати частинку свята,  розповів підприємець, волонтер «Платформи єдності» Павло Коломієць.
 
Волонтер Юрій Смакоуз каже, «Платформа єдності» від початку повномасштабної війни намагається допомогти дітям пережити ці нелегкі часи.
 
– Діти внутрішньо переміщених осіб та діти, батьки яких зараз на фронті, є однією із найвразливіших категорій. Їм зараз дуже важко, тому ми маємо допомогти цій малечі, –  наголосив Юрій Смакоуз.
 
Діти завзято виготовляти листівки та писали побажання воїнам під керівництвом майстринь КЗ ТМР «Станція юних техніків».
 
Великодні пакунки освятив настоятель храму святих мучеників Бориса і Гліба, отець Руслан Притула.
 
– Частинка тепла, любові з рідного міста – це надзвичайно важливо, це надихає на боротьбу, на нові звершення. Також це дає сили для того, аби ще з більшим завзяттям боронити нашу рідну землю,  каже волонтер «Платформи єдності» Володимир Місько.
 
Засновник «Платформи єдності» Тарас Серетний дякує усім, завдяки кому це свято вдалося організувати.
 
–  До нашої акції долучилися Тернопільська міська рада, комунальний заклад ТМР «Станція юних техніків», «Тернопільхлібпром», які надали паски для військових, Львівська майстерня шоколаду, ТзОВ «ГАДЗ АГРО» та Тернопільський обласний академічний драматичний театр, де наступного тижня ми продовжимо низку веселих заходів для дітей,  розповів Тарас Серетний.
 
Детальніше – у відео.   

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.