Тернополянка Каріне Айрапетян представить Україну на чемпіонаті Європи з боксу серед молоді

Опубліковано в Життя краю 17.04.2022

З 14 по 22 квітня у столиці Болгарії, місті Софія, триває чемпіонат Європи з боксу серед молоді.

На змаганнях в складі збірної України виступить представниця ТОФБУ, тернополянка Каріне Айрапетян.

Дівчина змагатиметься у ваговій категорії 81 кілограм.

Каріне Айрапетян — восьмиразова чемпіонка України та двохразова призерка чемпіонатів Європи. Дівчина є вихованкою боксерського клубу Шкіряна рукавичка, представляє ШВСМ та ФСТ «Динамо». Тренується під керівництвом Руслана та Анатолія Фірманів.

Руслан Фірман, каже, що до чемпіонату дівчина готувалася в Італії.

— Два тижні тому вона в складі збірної України вирушила на збір, який проходив в Італії. Італійська сторона надала всі можливості для підготовки до змагань. Оскільки в нас зараз, не до тренувань.., — повідомляє тренер. — Звичайно зараз вболіваємо за неї та сподіваємося на найкращий результат на змаганнях. Але загадувати на перед не беремося.

Руслан Фірман додає, що в складі збірної на чемпіонаті мав виступити ще один боксер з Тернопільщини, однак, на жаль не зміг.

— В цьому чемпіонаті мав приймати участь ще один наш вихованець — лідер збірної в ваговій категорії 92 кг Назар Чеверда. Він повністю пройшов збір у складі молодіжної збірної, однак взяти участь чемпіонаті завадила прикра травма отримана просто напередодні змагань, — каже Руслан Фірман.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.