Ледве стояв на ногах: посадовця управління лісового господарства Тернопільщини спіймали п’яним за кермом (відео)

Опубліковано в Життя краю 06.12.2021
Високопосадовці Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства втрапили у черговий скандал.

Цього разу «відзначився» заступник начальника Іван Приймачук. У нетверезому стані він сів за кермо та роз’їжджав вулицями Тернополя.

Про це у соцмережах повідомив активіст з Бучача Роман Довбенко.

– 02.12.2021 пан Яремко виставлявся за день народження працівникам Тернопільського обласного управління, однак вирішив це зробити «оригінально» – на робочому місці під час робочого дня. Очевидно, вирішив подалі від людських очей. На цьому святкуванні також був присутній, не просто був присутній, а заливався оковитою і фігурант нашого скандалу пан Приймачук Іван. Проте йому було замало одного дня і він вирішив із своїми «собутильниками» з управління продовжити наступного дня,  зазначив Роман Довбенко.

Активіст додав що у четвер святкування продовжилося, тривало до 22-ої години. Після цього Іван Приймачук, наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху та себе, сів за кермо автомобіля, яким користується, та роз'їжджав в нетверезому стані вулицями Тернополя. На щастя, посадовця зупинили патрульні. Вони виявили у Приймачука ознаки сп’яніння та притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 130 КУпАП.

Роман Довбенко також оприлюднив відео, на якому помітно, що Іван Приймачук ледве тримається ногах. Активіст запитав, чому посадовець поїхав додому власним авто, а не викликав таксі, будучи п’яним. Втім, Приймачук відмовився відповідати.

 – «Вбивши» три ночі, ми все-таки оформили за п’янку цю багату паскуду, яка наживається на наших лісах, годує ними своїх начальників. Незважаючи на те, що страждає екологія, ці люди заробляють на лісах мільйони. П’янка за кермом для них – «пустишка». Думають, що зателефонують до своїх знайомих з високих кабінетів і все залагодять. Однак цього разу трапилося інакше. Приймачук побачив мене й зрозумів, що він втрапив у халепу,  розповів Роман Довбенко.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.