Стало відомо, хто цьогоріч виступить в Тернополі на Jazz Bez

Опубліковано в Життя краю 30.11.2020

Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez цьогоріч в Тернополі таки пройде, проте у скороченому варіанті.

Про це під час пресконференції повідомив ведучий фестивалю Сергій Лазо.

– Цьогоріч фестиваль, у зв’язку з відомими вам подіями, пройде в скороченому вигляді не тільки в Тернополі, а й загалом в усіх містах. Наш фестиваль завжди традиційно проходив від трьох до п’яти днів, але цього разу він буде одноденний і, звісно, ми маємо два гурти, які будуть представлені на фестивалі, – каже Сергій Лазо.

За його словами, учасники команд  – мешканці різних країн, проте, в обох є й українські виконавці.

– Перший гурт це Andrey Chmut Band – він складається з українських та нігерійських музикантів. Лідер гурту – Андрій Чмут, саксофоніст, добрий в джазових кругах в Україні. Разом з ним будуть  нігерійські виконавці, які гратимуть на  бас-гітарі та барабанах. Звісно, що ми цих музикантів поки не бачили але вже скоро ми їх почуємо і сподіваємось, що це буде цікава, модерна музика, – каже Сергій Лазо. – Друга команда польсько-українська, як і сам фестиваль – Piotr Baron Quartet . Це команда з чотирьох музикантів. Я одразу помітив двох з них, адже вже неодноразово вони у нас виступали. Прихильники нашого фестивалю пам’ятають львівську групу “Шоколад” та її піаністку Анастасію Литвинюк. Її ми почуємо разом з польськими виконавцями та барабанщиком з того ж «Шоколаду» Ігорем Гнидіним.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.