Перевіряли протягом 3-х днів: роботу тернопільських лікарень дослідили представники МОЗ

Опубліковано в Життя краю 14.09.2020

Минулого тижня у Тернополі перебувала моніторингова група яка аналізувала якість надання медичних послуг хворим на COVID-19.

Про це під час оперативної наради тернопільських медиків повідомив Василь Даньчак начальник управління охорони здоров’я Тернопільської міської ради.

Він зазначив, що у складі групи були представники МОЗ України, Національної служби охорони здоров’я України, державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками та представник лабораторного центру Західного регіону (м. Львів).

У місті група перебувала протягом 3-х днів.

Вони оцінили роботу Тернопільської лікарні швидкої допомоги та Тернопільської міської дитячої лікарні.

За словами начальника управління охорони здоров’я, моніторингова група оцінювала забезпечення медичних закладів необхідними засобами індивідуального захисту, медикаментами та обладнанням.

— За даними моніторингової групи, наші заклади повністю забезпечені як обладнанням, так і препаратами, необхідними для надання якісної, кваліфікованої медичної допомоги, — повідомив Василь Даньчак.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.