Чоловік, який нещодавно хотів вчинити самогубство, сьогодні прийшов під Тернопільську прокуратуру

Опубліковано в Життя краю 12.08.2020

Анатолій Завулинський родом з Волочиського району Хмельницької області. Чоловік каже, що до Тернополя приїхав у пошуках правди.

Його головною вимогою є розслідування кримінальної справи з викрадення 800 гектарів кукурудзи.

–  Я приїхав сюди шукати свої 800 гектарів кукурудзи, які в мене з поля вивезли невідомі особи при «чуткому» керівництві прокуратури, поліції та всіх інших. З 2014-го року я шукаю свої 800 гектарів кукурудзи і знайти не можу, – каже чоловік. – Мені тернопільський прокурор пообіцяв, вирішити це питання згідно чинного законодавства. Він мені пообіцяв це на рекламному щиті на в’їзді до Тернополя, коли виліз до мене, рятуючи мою душу, хоча краще б цього не робив.

Чоловік каже, що хоче вирішити свою проблему у межах закону.                                                            

– А я як законопослушний громадянин нашої неньки України приїжджаю, стукаю йому в двері, кажу, що треба поступати по совісті. А вони не хочуть. Тому я тут й сиджу. Шукаю правду. А її немає, – каже Анатолій Завулинський.

Сидячи під стінами прокуратури чоловік поділився своїми проблемами з громадськими активістами та небайдужими тернополянами. Після цього чоловіка запросили на розмову у приміщення обласної прокуратури.

Нагадаємо, що 23 червня Анатолій Завулинський виліз на рекламний щит, що розташований на Збаразькому кільці, та намагався вчинити самогубство. Чоловік підпалив свою куртку, після чого облив себе бензином. На перемовини до нього піднявся прокурор Тернопільської області Петро Бойко. Після розмови з ним Анатолій спустився з щита.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.