Тернополяни, в якій воді не можна мити голову

Опубліковано в Життя краю 03.01.2020

Волосся і шкіра голови потребують постійного і ретельного догляду. Підшкірний жир, залишки стайлінгу, пил та інші забруднюючі речовини з навколишнього середовища мають властивість накопичуватися біля основи волосся, погіршуючи його стан. Для того, щоб локони не втрачали життєву силу й природну красу, тернополяни повинні знати, як їх слід правильно мити.

Багато хто з нас допускають серйозні помилки в процесі миття, тим самим позбавляючи волосся природного здорового блиску і краси. Як розповіла тернопільська перукарка Іванна Мартин, якщо не дотримуватися елементарних правил, можна завдати непоправної шкоди нашим волоссю.

—  Волосся потрібно завше мити у прохолодній воді. Гаряча зробить його ламким, так само як і гаряче повітря фена. Тому від гарячого душу, як і від прасок і плойок, взимку краще відмовитися, або звести їх застосування до мінімуму. Якщо користуєтеся феном, то краще використовувати при сушенні режим прохолодного повітря. Вибирайте гребінець із натуральних матеріалів. Вони не пошкоджують волосся при розчісуванні і м’яко масажують шкіру голови. В кожної людини свій тип шкіри. Тому потрібно індивідуально обирати такі засоби для догляду, як шампунь, бальзам, кондиціонер та інші, —  наголосила перукарка.

Дівчина додала, що за сухим волоссям, тому що вона як раз і спрямована на посилення живлення і кращого зволоження.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.