Тернополян запрошують долучитись до всеукраїнського Пробігу за рівність

Опубліковано в Життя краю 01.11.2018

 Цiєї суботи,з листопада, Тернопіль стане одинм iз 10-ти міст України, в яких вiдбудеться Всеукраїнський пробiг за рiвнiсть. Такий захiд проводитимуть вже втретє.

Органiзаторами забiгу є ГО “Рандей”, Центр “Соцiальна Дiя” та Кампанiя проти дискримiнацiї.

- Наша мета - спiльнота, в якiй всi рiвнi, i де повага до кожного i кожної - найвища цiннiсть. Долучитись до забiгу учасники зможуть по-рiзному - подолати дистанцiю у зручний для них спосiб та обрати свiй темп, стати волонтерами i допомогти органiзувати пробiг, а також просто присвятити свiй ранок тому, щоб пiдтримати однодумцiв. Оскiльки забiги runday вiдкритi для всiх, об'єднавшись, ми хочемо показати, як спiльнота може проявляти солiдарнiсть i цiнувати кожного i кожну! розповiдають органiзатори пробiгу.

Загалом всеукраїнський Пробiг за рiвнiсть вiдбудеться у Тернополі, Iвано-Франкiвську, Харковi, Коломиї, Краматорську, Львовi, Марiуполi, Одесi, Сєвєродонецьку, Києвi (Труханiвський острiв, Облонь). Дистанцiя, яку повиннi подолати учасники становитиме 5 кiлометрiв.

Зареєструватися для участi може кожен охочий тернополянин, перейшовши за посиланням. Пробiг є безкоштовним, а кожен учасник – отримає заохочувальнi подарунки, переконують органiзатори.

Фото: з вiдкритих джерел.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.