Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити “досягнення” горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

Опубліковано в Проблемне 30.12.2023

Не встигла Тернопільщина оговтатись від обшуків НАБУ та СБУ в суді та обласній раді, як з великою долею ймовірності на область та місто чекають нові гучні обшуки, затримання та посадки.

Причиною цьому є неймовірна системна та нахабна корупція у Господарському суді Тернопільської області, іменем якого Суддя Надія Андрусик намагається винести завідома незаконне рішення та відібрати майно в місцевого підприємства «Тіара Компані»

Ба більше, суддя Андрусик хоче віддати майно тернопільських підприємців на користь рейдерів, які зареєстрували на Кіпрі офшорну компанію «Джамзако Лімітед» із статутним капіталом в 500 гривень

Ця кіпрська офшорна фірма відома тим ,що знаходить невеликі перспективні підприємства в Україні та системно «засипає» їх судовими позовами , а далі через корумпованих суддів намагається захопити їхнє майно .

Так, тернопільске підприємство «Тіара Компанії» вже 7 років відбивається від безспідставних позовів та атак цієї кіпрської рейдерської контори.

За цей тривалий час тернопільські юристи «Тіара Компані» виграли вже 20 судових справ проти рейдерів та врешті решт відстояли свої законні права у Верховному Суді, рішення якого згідно Конституції України як відомо є остаточним.

Однак не для судді Андрусик…

Лише вслухайтесь: cуддя Суду першої інстанції хоче скасувати своїм рішенням два винесених рішення Верховного Суду, де також є рішення Великої Палати Верховного Суду.

Окремо буде цікаво почути думки юристів про цей нечуваний «юридичний прецедент» від тернопільської «Феміди» , а особливо побачити реакцію наглядових та правоохоронних органів, адже суддя Андрусик свідомо намагається винести завідома неправомірне рішення, перевищивши при цьому свої владні повноваження.

Але чому ж тут дивуватись? Адже суддя Господарського суду Надія Андрусик живе в своєму власному світі, в якому поміж своїми колегами називає себе «вершителем судеб»

Для людей війна, горе, проблеми, намагання вижити в цих важких умовах, а хтось має усіх за дурних, на біле каже чорне, живе нехтуючи уже елементарними законами й совістю та вважає себе вищою за «простих смертних».

Сторонньому читачеві можливо буде й байдуже до якогось товариства на Тернопільщині, якби не системна корупційна складова цієї справи, де суддя створюює карколомні схеми по «віджиму майна», маніпулює законодавством, йде в розріз з висновками Великої палати Верхового Суду та й просто свавільно і безпринципно нехтує основоположними правами власника, що закріплені Конституцією та законами України.

Для підкріплення фактів, та за для спростування упередженості автора зазначимо номери справ, № № 910/1308/16, № 910/10647/18, 921/174/21, 921/391/23 , з якими будь хто може ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень та зробити відповідні висновки

Але давайте трошки заглибимося в деталі та історію цієї гучної та безпрецедентною в усіх сенсах справи.

Річ у тім, що 7 років тому на майно тернопільского підприємства «Тіара Компанії», положила своє рейдерське око велика фінансова група. Місцевим підприємцям погрожуючи, в ультимативній формі запропонували передати нерухомість за декілька тисяч гривень сторонній особі, в іншому випадку усе заберуть задурно, бо мають доступ до корупційних суддів.

 Далі без страху, нагло та безцеремонно, суддя приймає так званий віндикаційний позов від рейдерів, які ніколи не були володіючим власником нерухомого майна.

Під час засідань суддя Надія Андрусик безпідставно відмовляє стороні захисту компанії «Тіара Компані» в клопотанні про витребування оригіналів письмових доказів, на які й посилаються рейдери.

За висновком будь якого кваліфікованого юриста - це кричуще порушення норм судового законодавства.

У якості ж доказів від рейдерів суддя Андрусик долучає до справи лише копії документів, які отримала від стороньої особи, яка взагалі не є учасником цього судового провадження… оригіналів документів цій судді для винесення судового рішення вочевидь не потрібно.

Більше того, коли представник законного власника у справі, ТОВ «Тіара Компані», в підготовчому засіданні подав клопотання про витребування письмових доказів в оригіналах, то з незрозумілих причин дане прохання суддя відхилила…

Додамо, що за словами юристів, у судовій практиці України ще не було такого, щоб суд взяв до уваги, що особа, яка не є учасником справи, бачила сканокопії доказів до судової справи в реєстрі речових прав на нерухоме майно. Але цей черговий «юридичний нонсенс» суддя Надія Андрусик взяла до уваги як вагому обставину, на яку можна опиратися в судових дебатах.

Щодо соціальної та економічної проблеми як наслідків діяльності цієї судді, то на даний час підприємство «Тіара Компані» заблоковане і просто стоїть… Й все це під час війни

Із приводу ж самої війни й вимогами сьогодення, то розуміючи свою відповідальність перед державою та громадою , ще на початку 2023 року тернопільські підприємці із «Тіара Компані» домовились про кооперацію з іноземними спеціалістами із приводу відкриття на виробничих потужностях свого підприємства ремонтного цеху для відновлення й ремонту військової-транспортної техніки та відкриттю лінії із серійного виробництва дронів.

В планах «Тіара Компані» було працевлаштувати до трьох сотень співробітників, із місцевих мешканців, адже у Чортківському районі, в маленькому селі, питання працевлаштування людей є дуже нагальним.

Проте іноземні партнери, дізнавшись згодом про ризики блокування роботи підприємства рейдерами через тернопільські корумповані суди - відмовилися від запуску спільного виробництва й перенесли його в іншу область.

Отже в результаті діянь судді Андрусик Тернопільська область втратила платника податків , підприємство заблоковане , інвестиції перейшли в іншу область, місцеві мешканці без роботи, а військо залишилося без дронів та відремонтованої техніки…

Тим не менш станом на кінець 2023 року ТОВ «Тіара Компані», як законний власник майна, підтверджений усіма правовими документами, двадцятьма рішеннями судів усіх інстанцій, двома кінцевими рішеннями Верховного Суду після 7 років судових й далі в розпачі бореться за справедливість.

 

Юристи цього тернопільского товариства вже звернулися до правоохоронних органів, Антикорупційних органів, Американського посольства та посольств країн Великої Сімки про допомогу та запобіганню ручних корупційних, судових рішень та рейдерському захопленню приватної власності.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.