Володимир Гройсман заспокоїв тернополян: коштів у міському бюджеті достатньо для виплати заробітних плат

Опубліковано в Актуально 25.09.2018

Упродовж 24-25 вересня у Тернополі відбувається День Діалогу з владою. На урочисте відкриття заходу вчора до УД «Перемога» завітав Прем’єр-міністр України.

Під час спілкування із представниками засобів масової інформації Володимир Гройсман запевнив, що коштів у міському бюджеті Тернополя достатньо для того, аби виплатити зарплати працівникам освітньої галузі.

– Моя відповідь єдина – коштів у міському бюджеті тернополя достатньо для того, щоб виплатити заробітні плати, реконструювати міські господарства та роботи усе для того, аби люди були задоволені. Я в цьому глибоко переконаний. Якщо потрібне документальне підтвердження моїх слів, то я готовий зробити глибокий огляд бюджету та показати вам на цифрах, де є кошти і як їх потрібно направляти людям, – запевнив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.  

Нагадаємо, нещодавно очільник Тернополя Сергій Надал записав відеозвернення, у якому розповів тернополянам про критичну ситуацію з фінансуванням освіти.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.