Тернопільска «Нива» переїжджає у новий модернізований спорткомплекс

Опубліковано в Актуально 28.03.2018

Уже скоро єдиний в області професійний футбольний клуб «Нива» Тернопіль, що виступає у Другій лізі чемпіонату України, буде тренуватись у новому спорткомплексі «Ватра».

На модернізованій спортивній базі облаштують два поля, а також спортзал, басейн, кімнати для проживання, душові тощо. Про це на прес-конференції, що відбулась у конференц-залі готельного комплексу «Avalon Palace», розповів новобраний директор ФК «Нива» Дмитро Андрієшин.

– Уже скоро «Нива» отримує свою нову домівку. Спершу ми тренувались на базі у Великих Гаях, а зараз на заміну прийшов спортивний комплекс «Ватра». Він буде повністю функціонувати як для підготовки команди, так і для дитячих тренувань. Зараз уже почав функціонувати спортивний зал. Басейн перебуває на стадії реконструкції. Ще осінню ми засіяли два поля, от-от вони будуть готові до тренувального процесу. Наразі футболісти мають змогу харчуватись у спорткомплексі, а скоро ще й проживатимуть там, – розповів Дмитро Андрієшин.

Окрім цього, новообраний директор «Ниви» зауважив, що ФК продовжив співпрацю з дитячо-юнацьким футбольним клубом «Чемпіон».

– Тепер ФК «Нива» має власну школу, вихованці якої будуть пов’язані із нашим майбутнім. Окрім цього, ми розпочали набір дівчат у дитячий клуб. Також плануємо підтримувати ветеранський футбол, адже «Нива» завжди підтримувала ветеранів, – додав Дмитро Михайлович.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.