У День закоханих сім пар молодят одночасно побрались у тернопільській «Перемозі»

Опубліковано в Актуально 15.02.2018

Сім закоханих пар у Тернополі взяли участь у проекті «Шлюб за добу» та в один день присягнули на вірність і кохання один одному. Реєстрація шлюбу відбулась в Українському домі «Перемога» вчора, 14 лютого.

–  Символічно, що саме в День святого Валентина проекту «Шлюб за годину» виповнюється один рік. Молоді пари завдяки такому нововведенню мають можливість швидше оформити свої почуття і створити повноцінну сім’ю. Українцям завжди була притаманна вірна любов та міцні сімейні стосунки. Одними із перших пар, які швидко оформили стосунки, було кілька воїнів АТО. Людям, які стоять на передовій, важливо знати, що їх хтось чекає. Людина має змогу приїхати, оформити свої стосунки та залишити на деякий час свою кохану людину чекати, – зазначив очільник Тернополя Сергій Надал.  

Однією із пар, які вирішили взяти участь у проекті, були Антоніна із Закарпаття та учасник АТО із Криму Володимир.

Ми познайомились під великим українським прапором. Подавати заяву прийшли трохи раніше – за місяць до події. Хотіли одружитись 9 лютого, бо в мене День народження – 8, а у мого чоловіка – 10 лютого. Коли прийшли, то нам одразу запропонували 14 лютого. Це ще цікавіша дата, – поділились Антоніна та Володимир Тимечко.

Керівник Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Едуард Кольцов зауважив, що від початку існування проекту в області одружилися 520 пар, 37 з яких – учасники бойових дій.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Допомога з тилу: «Військова пошта» знову везе на фронт посилки
«Українська команда» Тернопільщини знову вирушила на фронт з допомогою. У межах проекту «Військова пошта» волонтери…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.