Майстер-класи та частування: у ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі відбувся День відкритих дверей (фоторепортаж)

Опубліковано в Актуально 21.05.2024
У Тернопільському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі відбувся День відкритих дверей у форматі «Skill Fest». 
 
Майбутнім абітурієнтам розповіли про вступну кампанію та актуальні професії, а також дали змогу спробувати себе у різних спеціальностях.
 
У дворі навчального закладу були представлені локації таких професій – штукатур, лицювальник-плиточник, маляр, сантехнік, електрогазозварник, слюсар з ремонту автомобілів, кухар, офіціант, бармен,  пекар, кондитер. 
 
В училищі щорічно навчаються понад шість сотень здобувачів освіти.
 
– З початком повномасштабної війни змінилося одне – всі робітничі професії стали більш затребуваними. Офіціант, бармен, майстер ресторанного обслуговування, пекар, кондитер – це те, що вічне і завжди затребуване. Попри це, особливу увагу абітурієнти та роботодавці приділяють розвитку будівельних спеціальностей, – розповіла директорка Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі Марія Чашка.
 
Удосконалена матеріально-технічна база училища допомагає випускникам швидко знайти роботу.
 
–  Тут є великі виробничі майданчики, де учні отримують хороші практичні навички. Це суттєва перевага в порівнянні з іншими навчальними закладами, які готують таких самих спеціалістів, – зазначила менеджерка з управляння персоналу мережі «Фабрика піци» Галина Мотиль.
 
Окрім навчання, училище забезпечує учнів безкоштовним гуртожитком, а також триразовим харчуванням щоденно. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.09.2024 soroka
«Це важливий крок у нарощенні наших сил оборони», – Микола Люшняк про створення Сил безпілотних систем ЗСУ
Днями народні депутати ухвалили законопроєкт 11507. Він передбачає включення до окремих родів сил ЗСУ нової…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.