«Немає ні часу, ні бажання, ні можливостей»: очільник ОВА Володимир Труш розповів, чи хоче зайняти місце Головка (відео)

Опубліковано в Актуально 30.10.2023

Днями у соцмережах почали ширитися чутки про те, що очільник Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш має наміри стати головою обласної ради.

На це вчора натякнув і сам Михайло Головко. Під час брифінгу він заявив, що до його звільнення причетний Володимир Труш. 

Так це чи ні – Володимир Труш сьогодні розповів «Сороці».

– Ні вчора, ні позавчора, ні сьогодні (і в впевнений, що й завтра) у мене немає ні бажання, ні зовсім часу думати про цю історію, щоб стати головою обласної ради. Чому? На сьогоднішній день я є начальником Тернопільської обласної військової адміністрації, а це виконавча гілка влади. Повірте, в мене зараз настільки багато різних завдань стоїть – підготовка до опалювального періоду, енергетична складова безпеки, війна, допомога ЗСУ, захист області від ракетних загроз, формування нових підрозділів. Точно війна не закінчилася. Я впевнений в цьому і ви також. Моя думка – займатися політикою зараз немає ні часу, ні бажання, ні можливостей. Ні, ні і ні!  наголосив Володимир Труш.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.