Тернопільські випускники реєструватимуться на ЗНО до середини березня

Опубліковано в Актуально 10.02.2017

Цьогорічна реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні розпочалась із 6 лютого та триватиме до 17 березня. Також, можна буде внести зміни (за вимогою учасників ЗНО) до реєстраційних даних,подання яких завершиться 31 березня.

Випускники загальноосвітніх навчальних закладів цілком самостійно можуть сформувати необхідний пакет документів, до якого цьогоріч входитиме і реєстраційна картка учасника ЗНО (її можна знайти на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, сформувати, роздрукувати та заповнити). Окрім реєстраційної картки до переліку документів необхідних для реєстрації входять: копія паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові. У разі відсутності паспорта окремі категорії осіб можуть подати інший документ); дві однакові фотокартки для документів розміром 3 х 4 см із зображенням, що відповідає досягнутому віку (фотокартки мають бути виготовлені на білому або кольоровому фотопапері).

Також, випускники минулих років, учні (слухачі, студенти) професійно-технічних, вищих навчальних закладів в перелік документів необхідних для реєстрації в ЗНО повинні включити і копію документа про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років) або довідку з місця навчання, що підтверджує здобуття в січні – серпні 2017 року повної загальної середньої освіти (для учнів (слухачів, студентів) професійно-технічних, вищих навчальних закладів).

Якщо ж у майбутніх абітурієнтів виникнуть труднощі, то випускники шкіл поточного року можуть звернутись до особи відповідальної за реєстрацію в закладі освіти, де вони навчаються, а випускники минулих років можуть звернутися за допомогою до працівника одного з пунктів реєстрації. До слова, в Тернопільській області такий пункт знаходиться у Тернопільському національному технічному університеті ім. І. Пулюя за адресою м. Тернопіль, вул. Руська, 56 кімн.108 (графік роботи: пн-чт: з 9.00 до 17.00 год., пт. – 9.00 до 16.00 год., обідня перерва з 12.00 до13.00 год.)

Закріплення учасників за пунктами проведення зовнішнього незалежного оцінювання здійснюється: для випускників шкіл поточного року з урахуванням адреси їхнього навчального закладу; а для випускників минулих років, учнів (слухачів, студентів) професійно-технічних, вищих навчальних закладів відповідно до вказаної особами інформації про населений пункт, де вони перебуватимуть під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Випускники минулих років, учні (слухачі, студенти) професійно-технічних, вищих навчальних закладів, які бажають проходити ЗНО на території Тернопільської області, надсилають комплект документів на адресу Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти (76018, м.Івано-Франківськ, вул. С.Бандери, 1).

Детальну інформацію щодо реєстрації в цьогорічному ЗНО можна знайти ТУТ.

Фото: з вільних джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.