Відомо, яка цього разу ціна на централізоване опалення для тернополян

Опубліковано в Актуально 13.12.2016

Вартість послуги із централізованого опалення для тернополян залежить від погодних умов, а точніше від середньої фактичної  температури зовнішнього  повітря протягом місяця.

ЇЇ вираховують в КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" опираючись на офіційні дані Гідрометеоцентру. Так, протягом листопада цього року середня фактична температура становить  0,730°C. А тому для терноолян вартуватиме один метр квадратний опаленої площі 28,4908 гривні.

Такі операції в КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" здійснюють виходячи і постанови Кабінету Міністрів України №630 Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.