Свободівці продовжують вимагати ухвалення антиолігархічного пакету законів

Опубліковано в Політика Автор  07.09.2018
Перед Верховною Радою зібралися тисячі українців, адже вчора, 6 вересня, ВО «Свобода» вимагала ухвалити антиолігархічний пакет законів.

 Свободівець Михайло Головко вважає, що саме цей пакет законів, який має на меті повернення награбованих олігархами грошей у державний бюджет, поверне Україні її економічну незалежність.

– Україна – багата держава, тому давайте просто ви (олігархи прим. ред.) не будете вивозити з України гроші. Давайте боротися проти олігархів. Для цього потрібно ухвалити закони про деофшоризацію, повернемо ті мільйони, які на рахунках в закордонних банках назад в Україну. І тоді будуть в нас гроші і на реформи, і на дороги, і на будівництво, і на армію, і на все інше. Однак, сьогодні ніхто не хоче це робити. Усі зацікавлені вивозити мільярди з України. Також я запропонував закон, який регламентує  не оподатковувати гроші заробітчан, а вважати їх інвестиціями, проте дехто вважає це корупцією. Насправді, ми бачимо подвійні стандарти, нам нав’язують образ якогось жебрака в Європі, коли ми багата держава, адже у нас є всі ресурси пограбований тільки народ. «Свобода» пропонує ухвалити закони, які передбачають боротьбу з монополією, створення  нового податкового кодексу та повернення з офшорів мільярдів, тоді  нам не потрібно кредитів,  – зазначає Михайло Головко.

До слава, вже понад 200 місцевих рад звернулися до ВРУ з вимогою ухвалити антиолігархічний пакет законів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.