Ігор Побер: «Санкції – найдієвіший механізм проти агресії РФ»

Опубліковано в Політика Автор  07.09.2018
Питання припинення війни на Сході України більшість українських політиків вважають першочерговим. Найдієвішим механізмом у боротьбі з агресією Російської Федерації, на думку народного депутата Ігоря Побера, є санкції.
– Путін залежний від великого російського бізнесу, тому санкції є найдієвішим засобом боротьби міжнародної спільноти з агресією Російської Федерації. Щодо Мінських домовленостей, то наразі їм немає альтернативи. Завдяки цим домовленостям перестали гинути українські військові у такій кількості, як це було до підписання. Щоранку ми бачили на екранах телевізорів страшну цифру – 40-50 загиблих. Так, зараз обстріли продовжуються, але немає такої масової загибелі наших хлопців. Важливу роль у підписанні Мінських домовленостей зіграла пані Меркель, адже завдяки  її стійкості їх вдалось підписати, – пояснив Ігор Побер.
На думку народного депутата, миру на Сході також можна досягнути завдяки введенню миротворців, але повернути свідомість деяких людей, що проживають на цій території, буде не так легко.
– Інформаційну війну на Донбасі, ми, на жаль, програли. Якщо уявимо собі, що одного ранку Путін прокинеться і скаже: «Мені не треба Донбасу, забирайте його назад», то свідомість тамтешніх мешканців все одно повернути буде доволі важко, – додав Ігор Побер.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.