Ігор Гайдук: «Ухваливши Стратегію розвитку області, ми можемо спокійно входити у 2021 рік»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 07.12.2020
Під час другого пленарного засідання першої сесії Тернопільської облради, яке відбулося сьогодні, 3 грудня, ухвалено Стратегію розвитку Тернопільської області на 2021–2027 роки.

Документ прийняли з урахуванням пропозицій депутатів, які вони озвучили під час засідання комісії з питань соціально-економічного розвитку, каже уповноважений представник фракції політичної партії «Довіра» у Тернопільській обласній раді Ігор Гайдук.

– Ухваливши сьогодні Стратегію розвитку Тернопільської області на 2021–2027 роки, ми можемо спокійно входити у 2021 рік й розраховувати на додаткові субвенційні кошти держбюджету. Їх було б неможливо залучити без прийняття Стратегії. Також ухвалення цього важливого документа дозволяє брати участь у розподілі коштів міжнародних фондів та ДФРР. Сьогодні до Стратегії розвитку області було внесено низку пропозицій. Тернопільська облрада передбачила у цьому документі багато ризиків, пов’язаних із пандемією коронавірусу. Окрім цього, враховано новий адміністративно-територіальний устрій, а також зміни, які відбулися в Державній стратегії регіонального розвитку,  зазначив Ігор Гайдук.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.