Європейська Україна починається з відремонтованих тротуарів та дворів

Опубліковано в Політика Автор  soroka 30.09.2020

Для побудови Європи тернополяни мають орієнтуватися на місцевих депутатів, які працюють з міським головою, не звертаючи увагу на бігборди віпагітаторів

Про це написав на своїй сторінці у Facebook депутат міської ради від партії “Порядок. Відповідальність. Справедливість” Андрій Грицишин. Партія йде на вибори, як об’єднання управлінської команди чинного міського голови Сергія Надала.

“Тут і зараз” - це підхід міського голови Сергія Надала, якого дотримуємося ми у партії “Порядок. Відповідальність. Справедливість”. Працювати “тут і зараз” в цьому суть європейського самоврядування. На цьому ґрунтуються добрі зміни у Тернополі протягом останніх десяти років. Маємо продовжити цей позитивний курс  і після наступних місцевих виборів, без огляду на те, що нам нав’язують з бігбордів віпагітатори”, - написав Андрій Грицишин.

Представник “Порядок. Відповідальність. Справедливість” розкритикував тих учасників місцевих виборів, що намагаються прикриватися авторитетом загальноукраїнських лідерів. 

“Будувати Європу” на бордах, ховаючись за добрі справи загальнонаціональних лідерів простіше, але це не про інтереси громади. Коли підхід працювати “тут і зараз”, не оглядаючись на вказівки “згори” переможе по всій Україні, як це відбулося у Тернополі, тоді буде європейський рівень комфорту”, - зазначив представник партії “Порядок. Відповідальність. Справедливість” Михайло Ібрагімов.

Міський депутат також наголосив, що найкращими господарями є ті, хто працює щодня “на місці”, не оглядаючись на “вказівки з Києва”.

“Ніхто не буде у нашій хаті ліпшим господарем ніж ми самі, навіть. Вирішувати місцеві проблеми здатні лише ті, хто на них розуміється, зустрічається з людьми і знає їхні потреби”, - підкреслив Андрій Артемович, представник партії “Порядок. Відповідальність. Справедливість”.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.