"Перехід на дистанційне навчання – замах на майбутнє нашої країни", – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 10.07.2020
Ідея продовжити дистанційне навчання у школах з 1 вересня є вкрай небезпечною для суспільства.

На цьому наголосив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко у прямому ефірі каналу ZIK.

– Питання освіти – ключове, оскільки визначає майбутнє нашої нації. Мета дистанційного навчання – деградація суспільства. Влада хоче звести навчання наших дітей до того, щоб вони могли порахувати до ста, читати й писати і ще «галочку» могли поставити в бюлетені. Вони розуміють, що приїдуть міжнародні менеджери, які будуть управляти стратегічними підприємствами і країною. Владі потрібне примітивне населення, яким легко керувати, тому й хочуть запровадити дистанційне навчання, – зазначив Михайло Головко.

Свободівець підкреслив, дистанційне навчання може призвести до скорочення вчителів та закриття шкіл.

– Ця ідея – підрив національної безпеки. Влада каже, що дистанційне навчання – це дуже вигідно: безкоштовна освіта, дітям не треба буде купляти ні зошити, ні книги, їздити до школи не треба, одягу не треба, стільки шкіл не потрібно утримувати, вчителів варто скоротити, бо в інтернеті один може одразу сотню дітей навчати. Це абсурдно. Якщо вони справді накручують статистику з коронавірусом, щоб у вересні не пустити дітей до школи, то це замах на майбутнє нашої країни. Нам треба об’єднуватися в цьому питанні, вимагати негайно призупиняти істерику і дати можливість дітям навчатися,  зауважив Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.