Ігор Побер розкритикував ймовірних кандидатів у мери Києва від "Слуги народу"

Опубліковано в Політика Автор  soroka 04.06.2020
Вибори мера Києва заплановані на 25 жовтня 2020 року.

Про наміри балотуватися на посаду міського голови вже заявив чинний очільник міста Віталій Кличко. Можливі кандидатури від «Слуги народу», як повідомляють у ЗМІ, – Ткаченко, Тищенко, Дубінський та Качура.

Народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер поділився своїми думками з цього приводу у прямому ефірі телеканалу «НАШ».

– Можна багато говорити про те, що зроблено в Києві за каденції Віталія Кличка, але, думаю, кияни і так це чудово бачать. Він попросив дати ще трохи часу, аби завершити розпочаті проекти. Поки невідомо, чи політсила таки буде називатися «УДАР», чи відбудеться ребрендинг. Я знаю, як жителя Києва оцінюють роботу чинного мера, а тому, думаю, він пройде у другий тур й здобуде перемогу,  – зазначив Ігор Побер.

Також політик прокоментував ймовірну участь у виборах конкретних кандидатів з команди президента.

 – Що стосується Ткаченка, то йому краще в Одесі балотуватися. У нього там студія є біля моря й подейкують, що він збираються через свій комітет її приватизувати. А Дубінський так займався журналістикою, що тепер має понад два десятки елітних автомобілів. Я мало вірю, що він виграє праймеріз в «Слузі народу», бо друге, що він почне робити на посаді мера, це «мочити» Зеленського. Усі прекрасно знають, що Дубінський представляє групу Коломойського, а в них з главою держави зараз щось не клеїться. Адміністрація президента добре розуміє, ким стане Дубінський, очоливши Київ,  підкреслив Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.