"Україна втрачає статус в очах міжнародних партнерів", – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 30.05.2020
Україна вчергове стала розмінною монетою, а причина цього – відсутність національної еліти, яка мала б відстоювати державні інтереси.

На цьому наголосив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко у прямому ефірі телеканалу ZIK.

– Однією із спроб імпічменту Дональда Трампа був скандал, пов’язаний із Зеленським. Йшлося про те, що нібито Трамп тиснув на Зеленського з метою дискредитації колишнього віцепрезидента США Джо Байдена. Зараз у Штатах йде сильна конкуренція і своєрідна внутрішня війна, адже демократи пробують взяти реванш. Те, що Україну вчергове використали, звісно, є принизливим. Через це ми втрачаємо свій статус в міжнародній політиці й сприймаємося як ненадійний партнер чи взагалі проблемна держава,  пояснив Михайло Головко.

Свободівець підкреслив, що українська влада діє за принципом кочівників, а це – національна біда.

– З нами говорять так, як ми дозволяємо говорити. Всюди діють закони джунглів. Якщо ти сильний – даси відсіч та покараєш кривдників. Якщо ні, то через тебе проїдуться. Так і Україну періодично хтось використовує. Чому? Бо в нас відсутня національна еліта, яка мала б відстоювати державні інтереси. Натомість влада в Україні вихована колонізаторами. Вони діють як кочівники – прийшли, награбували, втекли. Діти, маєтки, гроші – за кордоном, а до України їх нічого не прив’язує. Це лише територія заробітку. Якщо ми не змінимо цю систему, біда продовжуватиметься,  додав Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.