"Справи проти корупціонерів розсипаються через недореформування судової системи", – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 14.05.2020
Днями Національне антикорупційне бюро закрило справу про можливе недостовірне декларування майна колишнім заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Юрієм Гримчаком.

Цю ситуацію у прямому ефірі телеканалу «НАШ» прокоментував народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер.

 – «Посадок» як не було, так і немає. Причин на те є декілька. В Україні до кінця не реформували судову систему. Хоч на сьогодні вже працює Антикорупційний суд, однак справи так і не доводять до завершення. Ці органи мають бути незалежними й виконувати свою роботу без стороннього впливу. Усі ми добре пам’ятаємо звинувачення стосовно Ігоря Мосійчука, якого виводили в наручниках. Значного резонансу набула й справа колишнього керівника ДФС Продана. А результат один і той же – справи розсипаються в суді. Так само буде й зі звинуваченнями на адресу Юрія Гримчака,  пояснив Ігор Побер. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.