"Без траншу МВФ країна розвалиться", – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 03.05.2020
Днями Верховна Рада України проголосувала за розгляд так званого «антиколомойського» законопроєкту у другому читанні за спеціальною процедурою. Відповідне рішення підтримали 255 народних обранців.

 На думку народного депутата VII та VIII скликань Ігоря Побера, закон № 2571-д про урегулювання механізмів банківської діяльності необхідно обов’язково ухвалити, аби не повернути вкрадені кошти ексвласникам «ПриватБанку» й отримати кредит від МВФ.

 Про це він заявив у прямому ефірі телеканалу «Еспресо».

 – Ми прекрасно знаємо, що Коломойський програв усі суди в Лондоні. Тільки якісь проміжні рішення він виграв в деяких українських «реформованих» судах. Закон потрібно обов’язково ухвалити, адже від нього залежить також те, чи отримає Україна допомогу від МВФ, чи ні. Банківська система України була зруйнована до того часу, поки за неї не взялася Гонтарева й не навела порядок. Влада вже допрацювалася до того, що без допомоги Міжнародного валютного фонду країна розвалиться. Пригадується народний вислів: «Мамо, завершуємо торгувати, бо вже немає чим решту давати». Ці слова добре характеризують ситуацію, яка склалася в нашій країні,  пояснив Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.